Home » » WhatsApp'ı Sahte Numara ile Kullanma yeni 2014

WhatsApp'ı Sahte Numara ile Kullanma yeni 2014

Written By Unknown on 7 Haziran 2014 Cumartesi | 05:12



Merhabalar WhatsApp uygulamasi çoğumuzun telefonunda yüklüdür muhtemelen. Herkeste Kendi numarasını kullanıyordur .. WhatsApp uygulamasını sahte numara ile de kullanabiliriz. Anlatıma geçeyim fazla uzatmadan;



Not: Telefonunuzda VEYA WhatsApp'ı yükleyeceğiniz cihazda WhatsApp Kurulundan imkb kaldırılmalıdır.



Not 2: Ben CIHAZ Olarak tableti seçtim. Yani kurulumu tablete yaptım. Telefona kurarkende SIM Express islemleri yaparak sahte Hesap açabilirsiniz..



1 - ILK Olarak sahte numaramızı Almak for  BURADA  ki siteye üye olmamız Gerekiyor.






2 - sahte numaranızdır.Security kod Sızın e tıkladıktan SONRA karşınıza Böyle Bir sayfa gelicektir.Burdaki telefon sayıları sumbit de Sızın guvenlik kodunuzdur.Bu BİLGİLERİ Bir Yere Alin taraftaki recorder ettik değil  benim K7  yazısına Tıklayın.




3 - Benim K7 ye tıkladığınızda Böyle Bir ekranla karşılaşırsınız. Aldığınız bilgilerle Girişi sağlayınız.





4 - Giriş yaptığınızda numaranın Yoruma kutusu Bölümü gelir.Burdan SONRA WhatsApp bir geçelim ..





5 - Cihazınıza VEYA telefonunuza WhatsApp'ı Indirdikten SONRA ILK Olarak Sizden numaranızı isteyecektir.Sizde oluşturdugunuz sahte numarayı gireceksiniz.Ülke olarakta " Amerikan Samoası "yı Secin.


6 - Numaranızı Girin "Tamam" tuşuna havza ettik.




7 - Çıkan ekranda ok deyin Devam edin.





8 - Sms Ile Doğrulama başarısız Oldu Mesajı gelir. "Beni ara" tuşuna havzası.



9 - Bu ekran Gelince karşımıza simdi benim K7 hesabımıza Gidiyoruz. Onay kodu 5 dakika bir Içinde gelecektir.





10 - Evet Diske Gelen kutumuza Bir adet sesli Yoruma gelmiş.Bunu Indirmek for kaydet E işlemi Toplam bilgisayarımıza indiriyoruz. Medya oynatıcı Ile Açıp Güvenlik Kodunu dinleyebilirsiniz.






11 - Güvenlik Kodunu öğrendikten SONRA WhatsApp kurulumuna dönebiliriz. ORADA ki Kutuya İndirdiğiniz ses dosyasında ki 6 haneli Güvenlik Kodunu YAZIN. Onay Kodunu yazar yazmaz Doğru'nun imkb Otomatik kendisi geçip WhatsApp da Hesabınız basarili bir sekilde açılmış olacaktır.Adınız yazıp dilerseniz profil Fotoğrafı seçip ILERI ye Tıklayın


12 - Tebrikler Artık sahte Bir Numara Ile WhatsApp hesabını kurdunuz   simdi kisi eklemeyi de göstereyim. Sağ üstteki simgeye screen.



13 - Tekrar Sağ Üst köşedeki simgeye Click for ACILAN bakmak menüden KİŞİLER e screen.




14 - Burda dilerseniz direk yeni kisi Oluştur diyebilirsiniz. Gmail adresinizden de Kisileri aktarabilirsiniz. Ben direk yeni kisi Oluştur diyorum. Tıkladıktan SONRA Bir Sonuç Uyarı Gelecek yedeklenme for local deyin Devam edin.




15 - Ekleyeceğiniz kisinin Adını yazdıktan SONRA mobil kısmına "+90 555 555 5555" Olarak kaydetmelisiniz. Yani numaranın Başına "9" koymalısınız. Aksi takdirde WhatsApp numaranın hangi hesaba Kayıtlı oldugunu bulamaz. Numarayı da yazdıktan SONRA sol Üst köşedeki Bitti ye screen.



16 - Karşımıza Böyle Bir ekran gelir. Burdan da işaretlediğim Yere Yani numaranın Üstüne tıklarsak eklediğimiz numaranın sahibini Görmüş Oluruz Yoruma atabiliriz ettik. (WhatsApp account çıksın diye Kendi numaramı ekledim.)




17 - eklediğimiz numaranın Sahibi çıktı Ve. Yoruma atabilmemiz for karşıdaki kisinin rehberinde de Olmaya Gerek yok 



0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.